Sala Canal

Abans d’anar-hi has d’estar prepaprat. Aprovisionat d’Almax i de compreses per les perdues d’orina. Aquest lloc no deixarà indiferent, pots sofrir la sindrome d’Estendhal només entrar-hi. Situada a la vora de l’Albufera podem gaudir de una de les discoteques-boites característiques de la coentor, la Sala Canal.

L’Amfitrió no és altre que Vicente Ramírez al que ja hem mencionat, i és ací on desplega el “savoir faire” que com ell mateix diu ha adquirit al llarg dels seus viatges. Ja us podeu imaginar on ha estat. “ Sala CANAL comienza su andadura en el mundo del ocio en Abril del año 1969, consecuencia de la inquietante necesidad de crear algo nuevo en Valencia que sentía Vicente Ramírez. Influenciado por las diferentes culturas de los países que conoció, Sala CANAL siempre ha conservado el toque personal de su fundador.” ( Mira si he corregut terres que he estat en Alfarrasí…). En un primer lloc a la Grècia de Pericles, d’on sha dut una mostra d’estatuaria que per donar-li llustre ha pintat (encertadament) de “Titan plata” del bò. També déu d’haver estat a Versalles…., peró només un ratet.

L’ambient es composa per una part d’homes amb la camisa oberta fins al melic, patilles a lo Curro Jiménez, i amb el puret, no cal dir que ja entradets en edat. Per altra part estan elles, també entradetes en edat, engalanades amb el bò i millor del mercadet, fent-se les estretes quan ells els fan propostes agenollant-se al davant amb els braços en creu u oferint-los un “San Fransisco”, en fí…

Si tens sort pots asistir a una actuació del “boss“, ell, l’inigualable, “el artista que mas ha hecho por su tierra”, pa cagar-se….

De segur que no ho oblidaràs en la vida

canal

Anuncis

~ per cagantomaques a Agost 2, 2009.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: